Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
Намалих количеството на млякото и газираната вода,но баницата пак трудно се опече.
21.05.2017 18:45
Цвети
Цвети
Правя я като Дарина и става страхотна
21.10.2013 19:18
Димитричка
Димитричка
преди да я залеете нарежете я на парчета поема по добре сместа и става разкошна
08.09.2013 19:56
Mariq
Mariq
Съгласна съм с Дарина ! И аз правя баницата само с кисело, без прясно мляко,и я обръщам на 3 чаши :)
26.08.2013 08:08
1
Чено
Чено
Дарина,правя баницата по същия начин,но...Като се изпече,обръщам 3 чинии с дъното нагоре и обръщам тавата с баницата върху тях.Става висяща баница,много пухкава и вкусна
12.08.2013 17:46
2
Дарина
Дарина
Наистина предложеният обем течност е много!
Моето изпробвано предложение е:
Баница с 500гр.кори поема плънка от: 3-4 разбити яйца+ половин до 3/4 кофичка кисело мляко с 1 непълна чаена лъжичка сода бикарбонат /да шупне/, 300 гр.натрошено сирене. Мазнината е около 1 чаена чаша /смесете на око равни части олио+краве масло/. Намажете дъното на кръгла тава. Намажете леко всяка кора /може с пръсти или с четка/ и я надиплете в тавата. През 2-3 кори се разпределя плънката! Нарежете баницата на квадрати. Най-отгоре баницата се залива с 1 разбито яйце и непълна ч.ч. газирана вода или лимонада! Пече се на 180 градуса около 40-45 минути.
11.08.2013 14:37
6
1
Биба
Биба
Цяло пакетче масло + 3/4 чаена чаша олио?????????? Това в ЕДНА БАНИЦА???????????????
11.08.2013 11:22
2
Георгиева
Георгиева
Въпрос: Не е ли много течността за 500 г кори - 330 мл вода + 500 гр кисело мляко + 250 мл прясно мляко?
11.08.2013 09:46
2
Georgiew
Georgiew
вкусна баница а на другия ден притоплена е още по-вкусна
27.07.2013 23:39
Милан
Милан
Супер баничка! :)))
15.08.2012 15:27