Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много ти благодаря, Миме. Аз се притеснявах, че на снимката не изглежда така кремообразен, както в действителност беше, но щом твоето опитно око го одобрява, значи все пак съм постигнала ефекта :) Много обичам ризото във всякакви комбинации и затова се старая да го приготвям правилно. А с тази тиква стана направо приказка. Вместо пармезан, също съм опитвала със сирене Манчего, от тези много "миризливите"и също става разкошно.
Сърдечен поздрав от мен :)
30.10.2017 12:04
marcheva14
marcheva14
Разкошен кремообразен ориз! Истинско ризото! Дано повечето кулинари да забележат рецептата, за да видят как точно трябва да изглежда едно ризото, че забелязвам такива недоразумения с този ориз, че...все на каша е приготвен, но се и изисква и търпение за приготвянето му. Браво, Дани!
30.10.2017 11:49
1

Последно Коментирани

Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Мусака с кисело млякоМусакаМусака с кисело мляко54
Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева2k12k15k