Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много ти благодаря, Миме. Аз се притеснявах, че на снимката не изглежда така кремообразен, както в действителност беше, но щом твоето опитно око го одобрява, значи все пак съм постигнала ефекта :) Много обичам ризото във всякакви комбинации и затова се старая да го приготвям правилно. А с тази тиква стана направо приказка. Вместо пармезан, също съм опитвала със сирене Манчего, от тези много "миризливите"и също става разкошно.
Сърдечен поздрав от мен :)
30.10.2017 12:04
marcheva14
marcheva14
Разкошен кремообразен ориз! Истинско ризото! Дано повечето кулинари да забележат рецептата, за да видят как точно трябва да изглежда едно ризото, че забелязвам такива недоразумения с този ориз, че...все на каша е приготвен, но се и изисква и търпение за приготвянето му. Браво, Дани!
30.10.2017 11:49
1