Супер е сладкиша! Но определено печенето е повече от 20-25 мин.
11.09.2013 18:48
2
Дима
Първия път когато правих сладкиша спазих точно рецептата, но парчетата бяха само 4 ... затова следващия път като правих сладкиша направих всичко двойно и сладкиша стана много вкусен. И определено печенето не беше 20-25 мин, а около 35-40. Получава се много добре, аз го правя в средна форма с хартия за печене. Хем не добавям олио хем го вадя лесно и го режа като тортичка :))))
10.04.2013 21:54
шоколад
Спазих точно рецептата - дори мерих продуктите с везна. Пекох го във форма 17 см за 30 минути вместо указаните 20-25 за да съм сигурна че ще стане. И накрая когато изстина ми хлътна по среда мн.грозно.Не съм доволна.
11.03.2013 00:37
1
Ema
Страхотно се получи.
Позволих си обаче да сложа повече от препоръчаното брашно (2 чаени чаши вмесно само 50 грама) и малко повече захар, също така и чаша и половина прясно мляко. Цялата смес разбих с миксер и стана чудесна!
10.03.2013 21:10
1
1
Elena
Кога и къде добавихте прясното мляко?
Към шоколада, топло предполагам?
18.01.2014 19:09
Ani
Добре звучи и мисля да го пробвам. Грама се съкращава гр. , а не г:) И тази неголяма форма за печене колко см е в диаметър горе-долу?
09.03.2013 19:48
софи
Искам да попитам брашното 50 грама ли трябва да е или 500.Изглежда страхотно мисля да го пробвам
Позволих си обаче да сложа повече от препоръчаното брашно (2 чаени чаши вмесно само 50 грама) и малко повече захар, също така и чаша и половина прясно мляко. Цялата смес разбих с миксер и стана чудесна!
Към шоколада, топло предполагам?