Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте всички . Сланина не съм осолявал никога . В чужбина съм и само в полския магазин открих сланина прясна . Само че е много тънка . 1 см , макс. 2 см . Но поне е без кожа , щото аз не ям кожа . Та въпроса ми е след като я натъпках с 1 кило сол отвсякъде , колко дни са нужни да я зачеша ?
11.02.2024 22:29
Анонимен
Анонимен
сланината се реди с кожата надолу - задължително !
09.12.2022 16:41
2
2
Потребител#268337
Потребител#268337
Благодаря Ви за рецепта!
Преди малко сложих сланинката в солена вода и я изнесох на студено, и се чудих, колко дена да я кисна така.
04.12.2021 16:00
1
1
Lychezar
Lychezar
Е не бе сериозно ли... Хаха
30.12.2020 23:59
1