Тази рецепта коментираха

Анонимен
Planner Mia
Planner Mia
Баклавата стана страхотна. Не използвах грис и нямах достатъчно орехи, затова добавих смлени бадеми и използвах само краве масло вместо олио. Благодаря за рецептата.
24.12.2018 19:20
софиа
софиа
стана вкусна
23.12.2014 22:58
1
Поли
Поли
Може ли някой да ми отговори, защо баклавата ми става жилава и твърда, не знам къде греша, може би защото не я покривам, но моя колежка я покрива и нейната става жилава .
10.12.2013 12:17
9
3
2
Поли
Поли
Благодаря ти Марго за отговора, но мислех че някой ще ми каже, че много я препичам , а аз точно това правя, обичам всичко да е препечено, така че баклавата я препичам много .
10.01.2014 14:07
2
1
Марго
Марго
Мила Поли,вероятно не я изпичаш достатъчно.Корите трябва да получат приятен кадифен цвят,няма нужда от завиване,след като се опече и изстине можеш веднага да залееш с горещ сироп и ще се получи.Приятно похапване.Аз съм сладкар по професия и ти гарантирам,че ще се получи.
23.12.2013 17:10
7
4
Червена каркулка
Червена каркулка
хелуин мина-може ли без кръв и страхотии
14.11.2013 16:38
1
Пресияна
Пресияна
баклавата се оставя да престои едно денонощие за да изстине но ако искаш може и за по-малко време да я оставиш (докато изстине) а за престояването след сиропирането се оставя цялата нощ за да може да поеме сиропа
05.04.2013 20:14
2
1
eva
eva
Рецептата изглежда лесна и хубава, но защо трябва да се оставя да престои баклавата след печене и след заливане със сиропа?
02.04.2013 15:00
2
1
48049
48049
защото по рецепта е-или се залива топла съсъ студен сироп или студена със горещ сироп,а се оставя да престои след заливането за да може да поеме сиропа,както и при тортите
22.12.2013 21:48
2