Правя го в емайлирана тавичка. След като се изпече го поръсвам с вода и обръщам тавата върху две обърнати чинии. Покривам го с кърпа.
10.12.2023 14:38
3
Анонимен
Това си е турски бюрек
24.12.2022 11:19
1
4
Христо Славейков
Стана фантазия!..Това беше първата баница, която съм забърквал някога!...
09.10.2022 19:18
7
1
Анонимен
1 с.л.кисело мляко не е ли малко,а към него 1/2ч.л.сода не е ли много?
02.10.2022 20:54
8
1
Bybiboo
Стана много вкусно. Сложих, обаче, по-малко мазнина.
27.12.2021 15:52
6
1
В кухнята с Бени
Чудесна рецепта! Намалих количеството на олиото до 80 мл и го смесих с разтопеното масло. Направих бюрека с Одрински кори, но следващия път ще избера по-мекички. Страхотна рецепта. Благодаря!
23.10.2020 15:57
4
Anelia Darakeva
направих го бюрека,стана невероятен,,промених само това навсякъде между корите поръсих с краве масло,,вместо олио,,благодаря за прекрасната рецепта
02.06.2019 19:27
6
6
Цвети Хаджипеткова
Правих го, много е вкусен, но е много мазен. Според мен мазнината е много и трябва да се сложи 2/3 от нея, че даже и по-малко.
23.01.2019 11:11
7
1
Цвети Хаджипеткова
Залива се със сгорещеното краве масло, а тази 1/2 чаша олио за какво е и кога се слага то ?
16.01.2019 12:40
1
1
2
Анонимен
Сигурно между празните кори.Но става блажно.Не е нужно олио,по-добре празните кори да се мажат с разтопено,не горещо краве масло.
19.01.2024 23:17
Yordanka Kovacheva
Пише, че между всеки три кори се слага мазнина, именно това е олиото.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани