Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Това е пача , аз я правя всяка зима но с чесан
29.11.2024 15:03
3
1
1
Анонимен
Анонимен
Здравейте,как я правите с чесън ,ако може рецепта.
02.12.2024 08:33
Анонимен
Анонимен
Това не е саздърма, това е просто варено месо
24.11.2022 17:11
5
1
Анонимен
Анонимен
Като незнаеш как се прави не подвежда и хората
22.12.2021 12:50
6
4
Потребител#166034
Потребител#166034
Това е пача без чесън.
07.09.2017 09:21
12
евгений вангелов
евгений вангелов
А червения цвят откъде идва?
10.04.2015 19:25
6
1
Георги Тонков
Георги Тонков
Страхотно е!Ям го всеки ден и се чувствам различно и някак по-добре :).
20.02.2015 18:05
7
2
Добромир
Добромир
Хубаво е да добавите към рецептата шилешко месо и телешки джолан и става превъзходна домашна създарма
29.10.2013 21:51
17
2