рецептата е копирана от един друг сайт затова авторката е публикувала така рецептата, надали я е изпробвала, иначе щеше да коригира рецептата
14.05.2014 14:23
1
1
търтак
А ти от къде знаеш
01.08.2014 12:58
2
Магдалена
Никога не вземам под внимание колко е брашното в една рецепта.Колкото поеме,то се усеща.
06.01.2014 13:03
валя
Който хич го нямя в кухнята така говори че'БРАШНОТО Е МНОГО".Когато нещо се меси никога със точност не можеш да кажеш колко брашно ще отиде.Месиш докато усетиш тестото.
26.11.2013 18:31
4
1
Ива
Права е валя, все пак освен мерак, трбяват и малко умения.
26.11.2013 18:32
1
Катерина
Стана страхотен, благодаря за уникалната рецепта!
P.S. С 800 гр. брашно :))
03.11.2013 17:21
1
zelda
трябва да творите в кюхнята,а не да чакате да ви кажат колко брашно да сложите.Мислете.
28.08.2013 10:28
1
весталкаецептите трчбва да са тоюни
рецептите трябва да са точни-мина времето на баба ти-на око....Наистина брашното е много...
17.08.2013 17:50
3
1
Пенка
супер стана само че го наредих като слънце в средата навита кора а от страни корите ги нарязах на четери и като лъчи супер стана снимала сам го но по нататака
17.08.2013 13:14
:)
получи се страхотно
01.06.2013 18:11
1
1
Симо
Ами сложи по-малко брашно или добави малко водаа...какви хора сте, не е за вярване...
P.S. С 800 гр. брашно :))