Тази рецепта коментираха

Анонимен
Баш Майстора
Баш Майстора
Може и 3 скилидки чесън
06.02.2022 14:42
Баш Майстора
Баш Майстора
Сходна рецепта с шакшука. Аз накрая съдържа и сирене.
06.02.2022 14:41
4
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Съжалявам много, че не съм я написала какти трябва, но съм много щастлива, че ви хареса.

Да ви е вкусно :)
02.09.2018 14:08
Галя
Галя
И аз не разбрах точно с вторите 2 домата... затова ги направих така: нарязах вторите 2 домата на половинки, иазвадих вътрешноста ѝм, прибавих я към нарязаните първи два домата. В получените "гнезда" от преполовените 2 домата чукнах по едно яйце, както си е и в рецептата. Наръсих всичко това с настърган кашкавал и препеках на фурна.
Стана идеално!
Благодаря за рецептата! Въпреки че я промених малко, идеята си е Ваша...
02.09.2018 13:24
2
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Първите два домата режем на кубчета и запържваме с лука. А другите два добавяме преди да са омекнали напълно първите два. След 5 мин добавяме и яйцата.
03.06.2018 17:13
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Не разбрах какво става с останалите два домата.
03.06.2018 17:02
1
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Да, много са сходни.
Но при шакшука, доматите мисля са от консерва и е с люта чушка?!
03.06.2018 16:40
1
Баш Майстора
Баш Майстора
При шакшука може и пресни домати ситно нарязан.
06.02.2022 14:40
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Рецептата е много сходна със Шакшука ..
30.05.2018 10:10
3