Ушите се почистват добре и се варят в съд под налягане за 15,20 минути.Изваждат се от съда ,изцеждат се и се нарязват на лентички.Намазват се с олио или зехтин и се поръсват с подправка за скара (Пекантина).Оставете ги да престоят няколко минути за да си поемат от подправките и на загрята скара или барбекю се запичат.Сервират се топли,който има желание може да ги поръси и със соев сос стават чудесни.
20.04.2016 08:50
16
3
рени
стават всякак и на фурна и на скара и ако щеш и на обикновен запален оган :)
13.03.2014 12:49
6
1
1
Чепа
Глупости!Стават ,тези от домашното прасе,защото са минали през вряла вода и горелка.От магазина закупените първо трябва да се варят.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани