Пиле с грах по сухиндолски

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
326
44
58
07/02/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 390
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парченца и го задушете в мазнината. В същата мазнина след изваждането му задушете ситно нарязани лук и морковите, нарязани на парченца.

Щом морковите омекнат, добавете граха и овкусете с червен и черен пипер. Долейте 1 ч.ч. топла вода и върнете в съда пилешкото.

Оставете да ври на тих огън до пълното омекване на месото. Посолете и след като свалите от котлона, поръсете с прясно скълцан магданоз.

Рейтинг

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар