Начин на приготвяне
За това апетитно пиле с грах оставете пилето в два литра вода, да се свари.
Като се свари, го извадете да се охлади, след това отделете месото от костите.
Сложете ситно нарязан лук в зехтина да къкри, нарежете червения пипер на ситно, добавете червения пипер към лука.
Обелете морковите, настържете ги и ги добавете към останалите зеленчуци.
Обелете картофите и ги нарежете на големи кубчета.
Добавете ги към други зеленчуци. Обелете доматите и го нарежете на две.
Разбърквайте задушените зеленчуци през цялото време.
Накрая изсипете граха и месото и добавете доматеното пюре към граховата яхния.
Накрая добавете червения пипер, кърито, кубчетата супа и чилито на прах.
Варете грах яхния по сръбски половин час.