Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнен хляб»Пълнен Хляб с Кайма и Гъби

Пълнен Хляб с Кайма и Гъби

IvanovaIvanova
Чирак
4515156
Пълнен Хляб с Кайма и Гъби1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • кайма - 1 кг
  • гъби - 400 г
  • хляб - 1 бр. ненарязан
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 малък
  • магданоз - 1/2 връзка
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука, чесъна и моркова.

Сложете ги в тиган и ги сложете да се задържат. Добавете нарязаните гъби и след това каймата и яйцата.

Подправете със сол, черен пипер, чубрица и ситно нарязания магданоз. Оставете сместа да изстине.

По желание може да добавите в сместа настърган кашкавал или моцарела. Издълбайте вътрешноста на хляба и напълнете с приготвената смес.

Намажете повърхността на хляба със зехтин и сложете да се пече в предварително загрята на 170 градуса фурна.

Печете за 25 минути. Поднесете горещ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: