Бисквитена торта с боровинки и маскарпоне

Адриан АлександровАдриан Александров
Помощник Готвач
93
280
250
195
05/07/2018
"Лесна за приготвяне и толкова вкусна, че трудно ще се удържите да не я изядете цялата "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 588
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме маскарпонето, пудрата захар и ванилията и разбиваме. Сипваме боровинките цели и разбъркваме.

Бисквитите топваме в мляко /всяка бисквитка за 1-2 секунди/ и подреждаме в тясна правоъгълна тавичка. Отгоре сипваме от крема с боровинки и заглаждаме.

Редим след това втори слой напоени с мляко бисквити. Така редим до свършване на продуктите, като завършваме с бисквити.

Смесваме сметаната с кристалната захар и намазваме тортата отгоре. Украсяваме с боровинки и прибираме в хладилника за 24 часа.

Силиконова шпатула за кексове, сладкиши - 25 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконова шпатула за кексове, сладкиши - 25 см.
9.00 лв.
Виж ››

За майсторите сладкари - силиконова шпатула, с която нанасянето на крем или глазура ще е лесно като детска игра

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар