Начин на приготвяне
Нарязва се месото на хапки и се сварява в тенджера.
В тиган се разтопява маслото и към него се прибавя сметаната, прясното мляко, натрошеното сирене и брашното. Подправя се със сол и черен пипер. Разбърква се до сгъстяване на соса.
В намазнена тава се нареждат по края филиите хляб, като леко се застъпват. Намазват се със сос и останалият сос се изсипва в средата между тях. В средата се изсипват и сварените хапки свинско месо.
Разбъркват се със соса и се поръсват със сол, черен пипер и естрагон. Отново се разбъркват и ястието се поръсва с чубрица.
Покрива се с фолио за печене и се пече около 20 минути на 180 градуса.
Отстранява се фолиото и се поръсва с кашкавал и галета. Запича се за 5-10 минути. При сервиране по желание се поръсва с магданоз.