Начин на приготвяне
Нарежете месото на хапки. Овкусете ги със сол, черен пипер и прясна чубрица. Прехвърлете в тава и разпределете отгоре 50 г масло. Печете на 250 градуса за 40 мин.
С помощта на белачка направете морковите на лентички. Сложете ги в тавичка, покрита с хартия за печене.
Овкусете със сол, поръсете с малко зехтин и добавете цели скилидките чесън. Пъхнете във фурната на 220 градуса за 10 мин.
За бешамела разтопете 50 г масло, добавете към него 2 с.л. брашно и разбъркайте.
Започнете да добавяте на тънка струя прясното мляко при непрекъснато разбъркване.
Щом достигне желаната от Вас гъстота снемете от огъня. Овкусете със сол и индийско орехче.
Свинските хапки с бешамел и чеснов сос са готови.