Мариновани Агнешки Ребра на Скара

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
14/07/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 670
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки ребърца - 1.5 кг
  • сол
  • зехтин - 3 с.л.
  • червен пипер - 1/2 к.л лют
  • червен пипер - 1/2 к.л. пушен
  • черен пипер - 1 к.л.
  • мащерка - 1 к.л. суха
  • розмарин - 1 к.л. сух
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват зехтинът, червеният и черният пипер, мащерката и розмаринът.

Продуктите се разбъркват хубаво и с получената марината се намазват предварително нарязаните на порции и посолени агнешки ребърца.

Овкусените ребърца се поставят в затворен съд и се слагат в хладилника за поне шест часа, за да поемат всички аромати.

Пекат се на загрята скара или барбекю, като се обръщат от всички страни.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар