Пилешки гърди в сач

Дарина ИвановаДарина ИвановаГотвач20510461
28/07/2018
"Първата работа, когато си купите сач, е да приготвите на него вкусни пилешки гърди - всичко останало може да почака "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 369
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - 4 бр.
  • домати - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме пилешкото с подправките и оставяме за час-два, ако имате възможност - и цяла нощ.

Слагаме в сача, към него добавяме и домата, ако нямате пресен, може да се замести и с доматено пюре, добавяме и нарязания лук.

Слагаме около 100 мл вода.

Пека с капак за около 40 мин на 220 градуса, след което го махам и оставям още 10 мин да се дозапекат.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар