Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Печен омлет с риба тон

Печен омлет с риба тон

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8382k1
Печен омлет с риба тон
Снимка: Анонимен
2 / 4
10/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Страхотен аламинут, който отлично се комбинира със свежа салата"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • белтъци - 4 бр.
  • моцарела - 80 г
  • риба тон - 1/2 бр. от косерва
  • масло - 1/4 ч.л.
  • сирене - 60 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа чукваме двете яйца и добавяме белтъците. Сипваме рибата тон, начупваме на едро моцарелата и сиренето. Разбъркваме, без да разбиваме, само колкото да се смесят продуктите.

Намазваме малка кръгла тефлонова формичка с маслото и изсипваме сместа.

Печем омлета в загрята фурна на 200 градуса до златисто.

Обръщаме в широка чиния и сервираме веднага.

Печеният омлет с риба тон е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: