Начин на приготвяне
Нарежете филето на малки хапки и овкусете с уни соса, оставете настрани.
Измийте тиквичките и ги нарежете на дълги и тънки лентички, посолете и ги изпечете в намазан с олио грил тиган.
В същия тиган налейте олио и запържете нарязаната скилидка чесън до златисто и я премахнете от олиото.
Добавете в него късчетата месо и ги запържете до златисто кафяв цвят, поръсете с черен пипер на вкус, разбъркайте и отстранете от огъня.
В тавичка 20х20 см наредете лентичките от тиквички с борд отстрани по стените. Разпространете месото отгоре и настържете върху него кашкавала.
Поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете до лек златист загар на кашкавала.
Коментари