Студена кремсупа Таратор

06/08/2018
"Таратор, какъвто не сте опитвали досега "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 130
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете краставичките и ги пуснете да се смелят в бендер заедно със скилидката чесън, копъра, магданоза и черния пипер.

Добавете киселото мляко и солта и пуснете на максимална скорост, за да стане сместа с възможно най- гладка консистенция - около 30-40 секунди.

Разсипете в купички и поръсете с още копър, магданоз и капки зехтин.

Свеж, нежен и необичаен вариант на така обичания Таратор. Надявам се да ви хареса тази идея!

Добър апетит!

* Ако ще сервирате веднага, направете супата със студени краставици и кисело мляко. В противен случай, просто си я охладете преди да поднесете на трапезата.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Яница Николова
Чудесно!
1
0