Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото на средно големи парченца, след това изсипете олиото в тенджера, загрейте на средна температура и го добавете.
Изсипете червения пипер и кърито и разбъркайте, след това запържете до готовност (около 10 минути), като не забравяйте да разбърквате, за да не загори. След като е готово прехвърлете месото в купа и го покрийте с фолио, за да не изстине.
В същия съд сложете нарязаните лук, морков, пипер, настъргания чесън и джинджифил, черния пипер и солта. Разбъркайте за да се смесят продуктите и пържете докато омекне лукът.
През това време разтворете бульона в горещата вода и след като се запържат зеленчуците го изсипете в тенджерата, заедно с нарязания на кубчета домат и кориандъра. Разбъркайте.
След като заври добавете кус-куса, разбъркайте добре и оставете да ври на слаб огън, 5 минути със затворен капак. Махнете капака, спрете котлона и разбъркайте отново. Добавете месото и се насладете на страхотния вкус.