Печена яребица на жар

MarianaMarianaДжедай7720
08/08/2018
"Невъзможно е да не я опитате "
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо277
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете много добре яребицата, подсушете я и е осолете.

Нарежете сланината на тънки филийки и покрийте с тях корема гърдите на яребицата. Увийте с канап, за да не изпаднат.

Печете яребицата около половин час на слаба жар или скара.

Готовата яребица освободете от канапа и поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар