Агнешко на жар

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Агнешко на жар1 / 2
01/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 2 кг с кост
  • лук - 1 връзка зелен
  • джоджен - 3 - 4 клoнки пресен
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на порции и го сложете да се свари. Нарежете едро лукаи джоджена и ги разстелете на дъното на тавата.

подредете отгоре сварено месо и го овкусете хубаво с червен пипер и сол. Залейте с бульона от свареното месо.

Сложете тавата с агнешкото в жарта и похлупете с т.нар. връшник, като го засипете с жар. Изпечете агнешкото на жар до пълна готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: