Начин на приготвяне
За макароните:
В купа разбъркваме захарта и бадемовото брашно.
След това в друга купа разчупваме белтъците, разбиваме добре и сипваме постепенно захарта.
Смесваме белтъците с бадемовото брашно и пак разбъркваме.
Слагаме какаото на прах, сладкото от малина, боята за храна и след което разбъркваме.
В тава слагаме хартия за печене, на която правим малки топченца от сместа.
Оставяме ги във фурната за около 150 °C за 20 минути.
За ганаша:
В купа сипваме течен бял шоколад в сгорещената сметана и разбъркваме.
След като френските макарони са готови, слагаме между 2 от ганаша и слепваме две по две.
Дано ви харесат тези френски макарони със сладко от малини.
Коментари