Начин на приготвяне
Кремът се приготвя, като сметаната се разбива. В отделна купа се разбива крема сиренето с пудрата захар. Към крема сиренето се добавя разбитата сметана и се разбиват много добре.
В тортена форма се подреждат бисквитите, като се потапят в еспресото. Покриват се с част от крема, отгоре се поръсва с кокосови стърготини.
Така се подреждат още два пласта бисквити, крем и кокосови стърготини.
Украсата се приготвя, като шоколадът се стопява, смесва се със смлените бисквити и сметаната.
Оформят се топчета, които се овалват в кокосови стърготини. Подреждат се върху тортата.
Тортата се оставя в хладилник за два-три часа.
Сваля се рингът на формата и бисквитената торта се панира с кокосови стърготини и отгоре се поръсва обилно с тях.
Бисквитената торта Бяла нежност е готова.