Питка в халогенна фурна

14/08/2018
Цветанка Цветанова
отЦветанка ЦветановаГотвач123431852
"Може да прилича на космическа чиния, ама такива питки за чудо и приказ не сте опитвали досега "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо630
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разделя на топки. Топките се сплескват да станат на кръгчета.

Слага се сирене (натрошено ) в средата и отново се завива на топка. Така се процедира с всичките топчета.

Тавичката на фурната се намазнява ляко. Слагат се топките.

На долната скара се поставя тавата. Пуска се на програма Почистване (така втасва най-добре).

След надигането на питката се увеличава на 125 градуса за 10 мин.

Постепенно се вдигат на 150 градуса и накрая - на 180. Общо за изпичане около 30 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар