Свински кебап в глинен гювеч

16/08/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 552
  • Преглеждания за месеца470
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и го задушете в олио до омекване. Прибавете почистените и нарязани моркови и гъби.

Разбъркайте. Гответе 4-5 минути.

Добавете нарязаното свинско месо на късчета. Разбъркайте и след като месото се запържи, свалете съда откотлона.

Изсипете кебапа в глинен гювеч.

Овкусете със сол и черен пипер. Добавете 1/2 ч.ч. топла вода. Похлупете гювеча и изпечете във фурна до готовност.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар