Начин на приготвяне
Грил тиган се намазва със зехтин или олио и се слага да се загрява.
Пилешкото се нарязва на хапки, поръсва се с черен пипер и сол на вкус. Запича се на загрятия грил до готовност.
Фетучините се сваряват според указанията на пакета. Соса се приготвя, като в дълбок тиган се разтопява маслото, добавя се брашното.
Разбърква се непрекъснато с дървена лъжица до хомогенна смес, налива се прясно мляко.
Ври около 3-5 минути, след което се овкусява с индийско орехче, черен пипер и сол на вкус.
Към получения сос се прибавя изпеченото филе. В чиния за сервиране се слага от фетучините, а отгоре - от соса.
Поръсва се с пармезан и се декорира с чери доматите и босилек.