Пъстърва с картофи и ябълки

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
891
29/08/2018
"Тези 3 продукта сякаш са създадени, за да бъдат сготвени така..."
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо800
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Подсушете добре пъстървата и я филетирайте.

В плосък тиган с по-голям диаметър добавете малко олио. Запържете филетата от рибата първо от страната на кожата. Преди да обърнете пъстървата, сложете малка бучка масло, за да се отлепи кожата от тигана по-лесно.

Пригответе салатата, като обелите и нарежете сварените картофи и зелената ябълка. Добавете към тях целината и червения лук, нарязани на малки кубчета, както и ситно нарязаните копър и магданоз.

Пригответе дресинг за салатата, като смесите в купичка заквасената сметана, зехтина, сока от лимон и добавите щипка сол. Разбъркайте добре и добавете към салатата.

Сервирайте филетата от пъстърва в подходяща чиния и гарнирайте със салатата.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар