Пъстърва с картофи и ябълки

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър384111
29/08/2018
"Тези 3 продукта сякаш са създадени, за да бъдат сготвени така..."
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо471
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Подсушете добре пъстървата и я филетирайте.

В плосък тиган с по-голям диаметър добавете малко олио. Запържете филетата от рибата първо от страната на кожата. Преди да обърнете пъстървата, сложете малка бучка масло, за да се отлепи кожата от тигана по-лесно.

Пригответе салатата, като обелите и нарежете сварените картофи и зелената ябълка. Добавете към тях целината и червения лук, нарязани на малки кубчета, както и ситно нарязаните копър и магданоз.

Пригответе дресинг за салатата, като смесите в купичка заквасената сметана, зехтина, сока от лимон и добавите щипка сол. Разбъркайте добре и добавете към салатата.

Сервирайте филетата от пъстърва в подходяща чиния и гарнирайте със салатата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар