Печени домати с извара

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
747
611
438
1
03/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 119
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Домати

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцето с вилица в подходяща купа. Към тях добавяме накълцаните на ситно подправки и сол на вкус.

Режем капачетата на домата и с лъжица внимателно отстраняваме вътрешността, като я нарязваме и добавяме към яйцето.

В тавичка сипваме малко вода на дъното поставяме доматите и ги пълним със сместа.

Печем на 220 градуса за около 30 мин.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Не пише къде се слага изварата,но логично е да се сложи в пълнежа. Той дойде малко в повече и го сложих около домата. Добре се получи.
0
0
Моника Иванова
Зависи от големината на доматите
0
0