Крехки пържоли от свинска рибица в сач

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
04/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 828
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пържоли - 4 бр. (моя сач побира толкова)
  • лук - 1/2 глава
  • червен пипер
  • черен пипер
  • кимион
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме пържолите и ги начукваме с дървен чук докато станат дебели приблизително 1. 5 см. След това се поръсват с подправките.

Режем лука на едро и го поръсваме между пържолите. Оставяме ги в хладилник за около 4 часа. След което ги поставяме в сач, заливаме с малко вода, да се покрие дъното.

Печем на 220 градуса за час и половина.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар