Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Крехки пържоли от свинска рибица в сач

Крехки пържоли от свинска рибица в сач

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168905971
Крехки пържоли от свинска рибица в сач
Снимка: Моника Иванова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пържоли - 4 бр. (моя сач побира толкова)
  • лук - 1/2 глава
  • червен пипер
  • черен пипер
  • кимион
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме пържолите и ги начукваме с дървен чук докато станат дебели приблизително 1. 5 см. След това се поръсват с подправките.

Режем лука на едро и го поръсваме между пържолите. Оставяме ги в хладилник за около 4 часа. След което ги поставяме в сач, заливаме с малко вода, да се покрие дъното.

Печем на 220 градуса за час и половина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: