Бисквити за диабетици

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2321k1k1k2
Бисквити за диабетици
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 3
09/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • яйца - 1 брой
  • подсладител - 2 с.л., течен
  • бадемово брашно - 1 1/2 ч.ч. (или лимецово брашно)
  • царевично брашно - 1/2 ч.ч.
  • сода - 1 ч.л.
  • масло - 1/2 ч.ч.
  • бадемово масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половин чаена чаша олио се сипва в дълбок съд и се разбива с подсладителя и яйцето много добре. Добавя се содата.

Двата вида брашно се пресяват и се добавят лъжичка по лъжичка, като трябва да се бърка непрекъснато.

Получената смес може да е леко течна (според големината на яйцето), но това да не ви притеснява. Просто го оставете за 5 минути и всичко ще е наред.

Омазнете ръцете си и формите, които ще използвате и оформете курабиите.

Намажете с бадемово масло и изпечете за около 10-15 минути на 220 градуса до порозовяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: