Агнешко на Пара

14/09/2018
Таня
отТаняМастър Шеф130714118463
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо214
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме месото от излишната мазнина.

В дълбока тенджера сипваме гореща вода. Взимаме парче тензух и поставяме вместо капак на тенджерата. Връзваме силно, така че да може да издържи месото.

Лукът, чесънът нарязваме на ситно и разпределяме върху тензуха.
Отгоре поставяме агнешкото месо и водата се кипва.

Щом заври, котлонът се намалява, така че водата да не изври много бързо.
Ако е необходимо, доливаме още топла вода.

Оставяме така да се готви, докато самото месо се разпада, а това продължава около 45 -55 минути.

Пожелание след като е готово, вадим поставяме в тава поръсваме със сол и джоджен и слагаме в загрята фурна за 5 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар