Веган пастет от гъби и лук

Станислава ВълковаСтанислава ВълковаПомощник Готвач1391851821
16/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо268
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и чесъна, изплакнете гъбите. Запържете лука до прозрачно, добавете гъбите и разбъркайте.

След като течността от гъбите се изпари, добавете чесъна, малко сол и разбъркайте и задушавайте още една минута.

Прехвърлете всичко в кухненски робот, добавете магданоз и блендирайте на едро или по-ситно по ваш вкус, както желаете.

Ако е необходимо, сe добавя още сол.

Лесен и вкусен пастет, който може да се използва за сандвичи, като добавка към паста и салати.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар