Рулца от пъстърва с карфиол

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър384111
16/09/2018
"Изискано и много вкусно - ароматни рулца от пъстърва върху канапе от карфиол "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо250
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете рибата. Отделете само чистите филета без кожата.

За маринатата смесете в купа ситно нарязаните магданоз, чесън и орехи. Овкусете със зехтин и сол. Разполовете филетата и ги полейте с маринатата.

Навийте ги откъм широката част и закрепете рулцата с помощта на шишчета.

Запечете рибните рулца за около 5-6 минути на загрят тиган.

Измийте добре карфиола и го миксирайте в кухненски робот, докато не добие големината на зрънца ориз.

Нарежете сушените домати и каперсите на ситно. Загрейте тиган със зехтин и запържете карфиола, сушените домати и каперсите.

Овкусете с щипка къри, черен пипер и сол.

Сервирайте изпечените рулца от пъстърва като гарнирате с карфиолената смес.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар