Мариновани с кисело мляко ребра на скара

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф68276121566
17/09/2018
"Каквито и екзотични подправки да ви предлагат, не забравяйте, че най-хубавата марината за месо си остава киселото мляко "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 020
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя маринатата, като се счукват скилидките чесън с малко сол.

Прибавят се зехтинът, киселото мляко, лютеницата, черният пипер и джодженът.

Всичко се обърква до еднородна смес.

Ребрата се поръсват със сол и се овалват в маринатата.

Оставят се така да престоят на хладно поне за 3 часа.

Скарата се загрява, намазнява се с помощта на парче сланина, след което върху нея се нареждат овкусените ребра.

Пекат се от двете страни до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар