Лесен паниран кашкавал

klavdiaklavdia
Новак
3
28
100
03/03/2018
"Бързо, лесно и вкусно мезе за чаша вино"
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо254 770
  • Преглеждания за месеца1534
  • Преглеждания за седмицата554
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате кашкавала на правоъгълници с дебилина около 2 см. и го оставяте за 30 мин. в фризер.

Брашното се смесва с 100 мл. студена вода и щипка сол и се бърка до получаване на гладка каша. Отделно се разбиват яйцата.

Кашкавалът се потапя в купа с студена вода, след това в брашнената каша, след това в галетата, а накрая в разбитите яйца.

Пържат се веднага в олио, след това се отцеждат върху кухненска хартия или салфетка.

Страхотен паниран кашкавал, подходящ както за основно ястие, така и за мезе!

Добър апетит!

Рейтинг

5 14
4 8
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Франц Милде
Франц Милде
15.08.2015 18:17
Ще се изпробва. Паниран кашкавал и палачинки никога не са ми се получавали.
6
3
пенелопе круз
пенелопе круз
01.08.2014 14:17
е щом стигнахте да си сподеяте рецепти за паниран кашкавал, мн. сте зле
4
37
az
az
31.07.2014 19:39
като гледам как се е разтекал.......
11
6