Телешко паприкаш

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
326
49
67
07/03/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 188
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Телешко Задушено

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото на хапки и го запържете в олиото. Добавете едро нарязания лук и позапържете с него.

Поръсете червения пипер, сол, черен пипер на вкус. Добавете нарязаните на кубчета моркови и обелените и настъргани домати. Добре объркайте и долейте гореща вода, колкото да покрие месото.

Задушете ястието на слаб котлон, докато телешкото омекне. Отделно почистете 2-3 пиперки, нарежете ги дребно и ги запържете в 2 с.л. олио. Добавете ги към месото.

Поръсете със ситино нарязания магданоз и доварете за още 15 минути.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар