Торта с Цедено Мляко и Течен Шоколад

26/09/2018
"Всеки може да приготви сочна торта с цедено мляко и течен шоколад, но я се опитайте да я опазите от лакомниците "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 022
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цеденото кисело мляко се разбърква със захарта, маскарпонето и ванилията.

Брендито, ликьорът и млякото се смесват в плитък съд.

Бишкотите се потапят в ликьора и млякото за секунди и се редят в йенска тава.

Отгоре се намазва с цеденото мляко и маскарпоне, намазва се и с половината от течния шоколад.

После още един ред бишкоти, от крема и течен шоколад.

След това се посипва с какао равномерно.

Прибира се за около 5 часа в хладилник.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар