Веган Пилешка Супа

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39335335
26/09/2018
"Ето я кулинарната магия в действие - вижте как се прави супа, която е хем пилешка, хем веган "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо810
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тофуто се слага в чиния, покрива се с още една чиния отгоре, върху която се слага нещо тежко, което да притиска тофуто. Оставя се така известно време, за да се отдели възможно най-много от водата в него. Това прави тофуто не така ронливо.

Когато е готово, се реже на кубчета, нареждат се в тава, застлана с хартия за печене, и се пекат на 200 градуса около 25-30 минути. Това е необходимо, за да се стегне още и да придобие донякъде текстурата на месо. Забелязах, че при печенето кубчетата тофу малко се надуха, така че трябваше да го нарежа на по-малки парченца.

През това време зеленчуците се нарязват и се запържват. Прибавят се подправките. Добавя се вода и се оставя да заври.

Готовото тофу се премества в купа и се обърква със соевия сос.

Когато заври водата, се добавя кубчето бульон и се намаля котлонът. Слага се фидето и се оставя около 5 минути да поомекне.

След това се прибавя тофуто и се оставя да къкри до готовност на фидето. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар