Начин на приготвяне
Слагаме брашното и бакпулвера в купа.
Пресяваме брашното и бакпулвера със сито, за да е гладко и да няма бучици. В друга купа слагаме яйцата и захарта и разбиваме с миксера много добре.
После прибавяме количеството извара, 1 с.л. коняк за аромат и 3 с.л. масло и продължаваме да разбиваме. Постепенно прибавяме брашното към кашата и разбиваме до гъста и гладка каша.
Нарязваме 1 тъмен шоколад на кубченца с остър нож. Прибавяме шоколада към сместа и объркваме с лъжица много добре.
Намазваме с масло тавичка и набрашняваме. Изсипваме кашата и заглаждаме.
Печем на 170°C до готовност. Вадим от фурната и поставяме в чиния.
Режем сладкиша на триъгълници.
Хапваме с кафе.
Да ви е сладко!