Свински джолан с картофи и бира

24/11/2018
"Ако трябва да изберем най-обичанотото мъжко ястие, тази рецепта определено ще е сред фаворитите ни "
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 050
  • Преглеждания за месеца300
  • Преглеждания за седмицата89
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане запечатайте джолана с бучката масло от двете страни. Налейте бирата и водата. Затворете и варете 30 минути.

Обелете картофите и ги нарежете на големи парчета. Подредете ги в тавичка. Извадете джолана и сложете и него в тавата. Поръсете със сол, черен пипер и малко розмарин.

Налейте част от бульона, в който сварихте джолана. Полейте с малко зехтин.

Затворете с капака на йенската тенджера и печете около час на 200 градуса или до готовност на картофите. Поднесете джолана с картофи със салата по избор.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар