Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Печен лаврак със сирене и картофи

Печен лаврак със сирене и картофи

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3222k8038262
Печен лаврак със сирене и картофи
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 4
24/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лаврак - 800 г
  • картофи - 4 бр.
  • сирене - 30 г
  • масло - 30 г
  • олио - 3 с.л. слънчогледово
  • майонеза - 50 г
  • сол
  • черен пипер
  • подправки - други на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Парчетата сурова риба с кожа, но обезкостени, подправете със сол, черен пипер и желани подправки, поставетев тава, намазана с растително масло.

Обелете и нарежете картофите на кубчета.

Разбъркайте ги с майонезата и ги постелете върху рибата, поръсете с настъргано сирене.

Добавете масло, малко вода и поставете в гореща фурна.

Лавракът се пече до готовност около 40 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: