Домашен кокосов чипс

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Готвач
1872k5152
Домашен кокосов чипс
Снимка: Лилия Цачева/Lipodve
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"На бас, че досега не се сещали да си приготвите домашен кокосов чипс"

Необходими Продукти

  • кокосов орех - 1 бр.
  • сол - или захар (по желание)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счупете кокосовия орех на 2 и извадете бялата част от него. Настържете на най-широкия нож на рендето.

Сложете в голяма тава с хартия за печене.

Ако желаете, тук е моментът да добавите сол или захар или просто да оставите чипса неовкусен, зависи как предпочитате.

Загрейте фурната на 140-150 градуса с вентилатор и сложете кокосовия орех да се запече до златисто, като на всеки 3-4 минути разбърквате лекичко.

В зависимост от това колко изпечен го предпочитате, печенето може да отнеме между 10-15-20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: