Яйца по Панагюрски с цедено мляко

Мария СимоваМария СимоваЕнтусиаст74101012
25/11/2018
"Любимите яйца по панагюрски са по-вкусни с цедено мляко "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 434
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте млякото, добавете счукания чесън с малко сол и натрошеното сирене, разбъркайте и разпределете в 2 чинии за сервиране.

В тиган с незалепващо покритие загрейте олиото и чукнете яйцата. Поставете капак на тигана и след като се забулят яйцата, извадете ги и ги разпределете в чиниите върху млечната смес.

В останалата мазнина за кратко (да не прегори) запържете червения пипер и полейте яйцата.

Посолете със сол на вкус, поръсете с черен пипер, самардала и ако обичате някоя люспа лют червен пипер. Опитайте тези яйца по панагюрски, много са вкусни!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар