Нахут със спанак

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39835335
25/11/2018
"Страхотно е, а вие защо още се бавите и не сте го опитали "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 887
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се почиства и накъсва.

Лукът и морковът се нарязват на кубчета, а чесънът се наситнява. Запържват се в сгорещено олио, заедно с кимион.

Добавя се спанакът и се задушава, докато намали обема си.

Налива се вода и когато заври, се прибавя измитата елда. Като омекне елдада, се прибавя нахутът.

Ястието се подправя с черен пипер и сол. Разбърква се и се оставя още малко да поври, до пълна готовност на елдата.

При сервирането може да се капне малко лимонов сок.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар