Задушено свинско в гювеч на фурна

26/11/2018
Виктория Георгиева
отВиктория ГеоргиеваПомощник Готвач151591
"Просто слагате във фурната и чакате - страхотна вкусотия с очаквано добър вкус и аромат "
Приготвяне40 мин.
Готвене140 мин.
Общо180 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 456
  • Преглеждания за месеца346
  • Преглеждания за седмицата71
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и измиват. Нарязват се на кубчета. Слагат се в гювеча. Месото се реже на кубчета и се добавя в гювеча.

Морковите се измиват и се режат на дебели филийки. Лукът се почиства и се разрязва през средата. Реже се на полумесеци. Морковите и лукът се добавят.

Овкусява се със сол. Разбърква се. Сипва се бульонът. Поръсва се с червен пипер. Добавя се масълце.

Задушеното свинско се похлупва с капака.

Задушава се във фурната около 2 часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар