Блажен гювеч с картофи и свински крачета

Росица ПетроваРосица ПетроваГотвач213731272
27/11/2018
"Мила дието, срещнах този блажен гювеч с картофи и свински крачета и веднага разбрах, че между нас двамата всичко е свършено "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо959
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете свинските крачета в тенджера под налягане за около час.

Нарежете зеленчуците. Чесъна оставете цял. Сложете ги в йенска тенджера или в глинен съд.

Обезкостете свинските крачета и нарежете месото. Прецедете бульона.

Разбъркайте зеленчуците с всички подправки и олиото. Може да добавите и други по ваш вкус. Отгоре сложете месото.

Налейте 250 мл от бульона и сложете да се пече в студена фурна на 200 градуса за около час.

Последните 10 минути махнете капака на съда, за да се запече добре гювечът.

Добър апетит! подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар