Свинско месо със зеленчуци в уок

27/11/2018
"Свинско със зеленчуци си е чиста проба класика, затова грабвайте уока и бегом към кухнята "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 754
  • Преглеждания за месеца134
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържено Свинско

Начин на приготвяне

В уока загряваме олиото и когато е добре сгорещено запържваме свинското. Изваждаме от тигана и оставя настрана.

Поставяме лука и праза, които сме обелили и нарязали на едро, скилидките чесън и морковите, нарязани на колелца, в уока и запържваме.

Добавяме почистените от семките чушки, доматите, както и граха и картофите, отново пържим.

Поръсваме с червения пипер, соевия сос и разбъркваме добре.

Връщаме обратно свинското в тигана и всичко оставяме на огъня да се готви до готовност.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар