Свинско месо със зеленчуци в уок

27/11/2018
"Свинско със зеленчуци си е чиста проба класика, затова грабвайте уока и бегом към кухнята "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо644
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В уока загряваме олиото и когато е добре сгорещено запържваме свинското. Изваждаме от тигана и оставя настрана.

Поставяме лука и праза, които сме обелили и нарязали на едро, скилидките чесън и морковите, нарязани на колелца, в уока и запържваме.

Добавяме почистените от семките чушки, доматите, както и граха и картофите, отново пържим.

Поръсваме с червения пипер, соевия сос и разбъркваме добре.

Връщаме обратно свинското в тигана и всичко оставяме на огъня да се готви до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар